Werk

Je bent nieuwsgierig naar mijn werk, wat leuk! Mijn illustraties gaan over van alles, maar het meest laat ik me inspireren door wat ik om me heen zie. De natuur, een mooi gebouw, kopjes koffie. Ik teken graag dingen die me laten glimlachen, zodat ik die glimlach door kan geven aan iemand anders. Met mijn werk wil ik laten zien dat je heus niet ver hoeft te zoeken om iets moois te zien of te beleven. Dat schoonheid overal is, altijd.

Bijna alles wat ik maak laat ik zien op Instagram, dus in plaats van een portfolio dat ik per ongeluk vergeet up-to-date te houden, zie je hieronder alles wat ik daar heb gedeeld.

Sommige illustraties maakte ik als vrij werk of voor mijn webshop, andere maakte in opdracht. Er zitten ook wat persoonlijke kiekjes tussen, omdat mijn werk nu eenmaal wordt beïnvloed door mijn dagelijks leven, en andersom.

Mocht je benieuwd zijn naar het verhaal achter een foto, klik er dan op.

Vind je het leuk om vanzelf op de hoogte te blijven van mijn werk, voel je dan vrij om @ninamaakt te volgen.

PS Vooruit, twee nieuwe projecten die ik toch nog even graag noem:
Ik mocht een notitieboek ontwerpen voor Paper On The Rocks! Hoe leuk is dat! Het werd een vrolijke, kleurrijke omslag met een flinke dosis lente. Hier kun je er meer over lezen en/of ‘m bestellen. En als tweede, ook heel fijn: voor Mensenkinderen mocht ik een videoclip maken bij hun nieuwe single ‘Ik beloof je telkens weer’. Een prachtig geruststellend en hoopvol wiegeliedje. Het concept en de illustraties komen uit mijn hart en handen en het geheel is tot leven gewekt door de technische toverkunsten van mijn man.