Werk

Je bent nieuwsgierig naar mijn werk, leuk! Mijn illustraties gaan over van alles, als ik het samen zou moeten vatten in één woord: Leven. Lekker specifiek, ja.

Ik teken over dingen die ik voel, dingen die ik zie, dingen die ik ontdek. Mooie dingen, moeilijke dingen. De natuur en de seizoenen, een kop koffie, maar ook diepe levenslessen die op mijn pad komen en hun weg naar binnen vinden – en dan dus uiteindelijk weer naar buiten, hup het papier op.

Verwondering loopt als een rode draad door mijn werk heen. Want och, er is zoveel te ontdekken in het leven. Soms voel ik me met mijn werk een soort aanwijzer: ‘Kijk! Heb je dit al gezien? Vind je dit ook zo bijzonder?’. En troost, dat is misschien het tweede kernwoord. Hier, een beetje zachtheid, warmte, licht. Het is al goed.

Hieronder zie je wat ik deelde op instagram: Illustraties die ik maakte als vrij werk of voor mijn webshop, kaarten en posters, maar ook werk dat ik in opdracht maakte. En af en toe een persoonlijke kiek. Mocht je benieuwd zijn naar het verhaal achter een foto, klik er dan op.

Vind je het leuk om vanzelf op de hoogte te blijven van mijn werk, voel je dan vrij om @ninamaakt te volgen.

En vooruit, toch nog een paar bijzondere projecten die ik graag even noem: Ik maakte een notitieboek voor Paper On The Rocks. Een videoclip bij de single ‘Ik beloof je telkens weer’ van Mensenkinderen. Hele grote illustraties voor de entree van de Wonen&Co woonbeurs. En de illustraties en omslag van het kinderboek ‘Len en zijn broer’.