Linne is geboren!

Begin augustus kreeg ik een mailtje van Hans en Renée dat ze een dochtertje verwachtten. Ze hadden al best duidelijk in hun hoofd wat er op het kaartje moest komen: twee otters die hand in hand dreven (want dat doen otters :-)), met een klein ottertje op mama’s buik. Bovendien moest de volle maan in het water weerspiegelen. En o ja, een stickertje om de envelop mee dicht te doen! Dat wilden ze ook graag.

Dus ik keek lieve filmpjes als research, schilderde water, haalde mijn ottertekenvaardigheden uit  de kast, liet het water een beetje rimpelen, en voegde alles samen tot een mooi geheel. En ik gaf de babyotter natuurlijk het mooiste plekje, op de sluitsticker. Halverwege september (twee dagen voor mijn eigen verjaardag) werd Linne geboren, en verstuurden Hans en Renée alle otters naar hun vrienden en familie.

Linne geboortekaart

Uiteindelijk waren ze zo blij met de kaart, dat ze me zelfs nog mailden of ik de voorkant ook als poster wilde laten drukken! Dat deed ik, dus de otters hebben nu ook een mooi plekje in hun huis.