Nina

Hoi, welkom! Mijn naam is Nina. Dat had je vast al geraden.

En ja, ik maak. Ik maak bijvoorbeeld kaarten en posters. En ook losse illustraties, voor websites of tijdschriften. Soms maak ik gedichten. En ik maak ook heel vaak koffie (maar dat is een ander verhaal).

Ik houd van het leven, en dan vooral van kleuren, licht en van natuur. Ik houd ervan hoe de zon op een zaterdagochtend door het raam naar binnen kan vallen. Ik houd van diepe gedachten, rake woorden en openhartige gesprekken.

Ik houd van spelen en verwonderen, van struinen en ontdekken. Ik houd van mensen die eerlijk durven zijn. Ik houd van kwetsbaarheid en schoonheid, van grote vragen en kleine antwoorden. En ik houd van beelden; beelden maken en beelden oproepen.

In mijn werk komen al die liefdes samen. Kleur en vorm in de ene hand, tekst in de andere. Soms wil ik de dingen mooier maken dan ze zijn, gewoon omdat mooie dingen zo troostend kunnen zijn. Tegelijkertijd wil ik dat mijn werk over het leven gaat, over hoe het écht is. Licht en donker hand in hand.

ninamaakt - Nina

Ik ben geboren in 1991, heb Zeeuwse roots, maar ook Flevolandse en Nijmeegse. Na een opleiding kunstgeschiedenis streek ik uiteindelijk neer in Assen, en daar ontdekte ik dat ik het allerliefst zelf creëer.

Begin 2015 ontstond daarom ninamaakt. Er kwam een webshop vol kaarten en daarnaast worden mijn producten in een aantal stenen winkeltjes verkocht. Ook werk ik graag in opdracht. Het is mijn fulltime baan geworden, en nog steeds als ik dat zeg of typ, ben ik dankbaar dat het allemaal zo is gelopen.

Ik deel graag. Mijn hoofd en hart zitten vaak zó vol dat ik het niet voor mezelf kan houden. Dus dan stroomt het over. In de tastbare producten die ik maak, maar ook online. Op mijn blog, op facebook en instagram.

Wil je meer weten, of wil je graag samen met mij iets moois maken? Kijk dan even op de contactpagina, daar vind je vast wat je zoekt. En zo niet, dan kun je daar een berichtje achterlaten via het contactformulier.