Contact

Vermoed je dat ik iets voor je kan betekenen, ben je benieuwd naar mijn lievelingskleur of heb je een andere vraag? Lees dan eerst even verder. Mocht je het antwoord niet vinden, laat je vraag of verzoek dan achter via het contactformulier helemaal onderaan. Ik neem binnen een paar dagen contact met je op.

nina@ninamaakt.nl
Nina Sprong-Minnaar
Diamantstoep 33 ・ 9403 SN Assen
KVK: 63434431 ・ BTW-nummer: NL002243690B32

In opdracht

Naast mijn eigen collectie werk ik graag samen met mensen en organisaties die net een laagje dieper gaan. Die de wereld een beetje mooier willen maken. Kloosters, therapeuten, kunstenaars, koffiemakers, yogastudio’s, verzin het maar. Mijn hart gaat sneller kloppen als er raakvlakken zijn met zingeving, persoonlijke ontwikkeling of religie.

Zie je iets voor je? Vormgeving, illustraties, teksten, of iets heel anders. Ik ben benieuwd. Laat het me weten via het contactformulier hieronder of mail me op nina@ninamaakt.nl, dan hoor je gauw van me en kunnen we het erover hebben.

PS Op dit moment neem ik even geen opdrachten aan voor het ontwerpen van geboorte- en trouwkaarten. Tenzij ik al eerder een kaart voor jullie maakte, in dat geval maak ik met alle liefde een uitzondering.

Verkooppunten

Op dit moment zijn er ninamaakt-kaarten te koop in de volgende winkels in Nederland en België. Let op, in de meeste winkels vind je een selectie uit het assortiment. Ben je op zoek naar een specifieke kaart, dan kun je altijd even contact opnemen met de winkel in jouw buurt.

Bergen – Bij Merel – Plein 75
Dikkelvenne(BE) – MOUPILA&friends -Kerkstraat 12
Elburg – Foeke – Ellestraat 26
Emmeloord – Wauwwatmooi – Lange Nering 118
Exloo – Thuis op 41 – Hoofdstraat 41
Geleen – NEXT2YOU – Marcellienstraat 15-A
Groningen – KOKOTOKO – Oosterstraat 26
Groningen – Yourdailyteacup – N. Ebbingestraat 19
Houten – PetitJoli – Plein 8
Kamperland – FairtradeUpgrade – Veerweg 42A
Leeuwarden – Yourdailyteacup – Ruiterskwartier 127
Maldegem (BE) – Waanzinnig Gedroomd – B. Lippensstraat 13

Mechelen – De Groene Knoop – Hoofdstraat 61A
Nieuwegein – KNUS bij Ann – Dorpsstraat 40
Nijmegen – Het Duurzame Warenhuis – Burchtstraat 126
Rouveen – Figeland – Oude Rijksweg 465
Schalkwijk – Barista de Dominee – Provincialeweg 7
Schiermonnikoog – ‘T Wente – Langestreek 64
Sittard – Viva la Vida – Paardestraat 48
West-Terschelling – Fraai – Torenstraat 36
Zaandam – Zaansch Faam – Westzijde 132
Zwolle – Bagheera – Roggenstraat 11

Wederverkoop

Heb je een eigen fysieke winkel en lijkt het je tof om daar mijn producten te verkopen? Wat leuk! Alle kaarten zijn A6- of A5-formaat en gedrukt op 300-grams Biotoppapier. Ook de A4-posters zijn beschikbaar voor wederverkoop. De oorspronkelijke illustraties zijn met oostindische inkt, kleurpotlood en/of waterverf gemaakt. Vul het formulier hieronder om meer informatie te ontvangen.

Contact

BewarenBewaren