Contact

Lijkt het je leuk om samen te werken, wil je dat ik jullie trouwkaart ontwerp, ben je benieuwd naar mijn lievelingskleur, of heb je een andere vraag? Lees dan eerst even verder. Mocht je het antwoord op je vraag niet vinden, laat je vraag of verzoek dan achter via het contactformulier helemaal onderaan. Ik neem binnen een paar dagen contact met je op.

nina@ninamaakt.nl
Nina Sprong-Minnaar
Diamantstoep 33 ・ 9403 SN Assen
KVK: 63434431 ・ BTW-nummer: NL002243690B32

In opdracht

Heb je een verzoek voor een ontwerp of illustratie op maat? Leuk! Hier vind je alvast wat meer informatie daarover.

Mogelijkheden
Ik heb ervaring met het ontwerpen van trouwkaarten, geboortekaartjes en uitnodigingen voor vrolijke feestjes, maar maak ook met liefde een kaart of poster met je lijfspreuk, een tijdschriftillustratie, een bedrijfslogo of een illustratie voor je website of winkel. Hoewel ik in het illustratie-/ontwerpproces graag gebruik maak van de computer, vormt het illustreren op papier vrijwel altijd de basis.

Werkwijze
Na het uitwisselen van jouw wensen en een aantal praktische zaken, ga ik aan de slag. Op basis van je input maak ik een aantal ideeën of schetsen voor het ontwerp. Wanneer je precies weet wat je wilt is dat misschien één schets, wanneer jouw wensen nog niet zo gedetailleerd zijn, zal ik verschillende opties uitwerken en laten zien. Wanneer jij tevreden bent, werk ik de schets uit tot een definitieve versie.

Termijn
Hoe lang ik bezig ben met het ontwerp dat ik voor je maak, is afhankelijk van je wensen. Bij trouw- en geboortekaarten begin ik het liefst ongeveer drie maanden van tevoren, zodat we rustig de tijd hebben om tot een mooi ontwerp te komen. Bij andere ontwerpen hangt het af van mijn agenda en jouw eigen tijdsplan. Mocht er haast bij zijn, mail dan gerust, dan kijk ik wat ik kan doen.

Tarieven
Omdat elke opdracht anders is, zijn ook de tarieven wisselend. Laat me je ideeën weten via het contactformulier, dan mail ik je zo snel mogelijk terug.

Voorwaarden
Op het eindproduct wordt altijd klein ‘ninamaakt.nl‘ vermeld, tenzij anders afgesproken. Daarnaast zal de illustratie mijn eigendom blijven, en heb ik dus het recht om die (of een gedeelte ervan) later nog eens te gebruiken. Omdat mijn werk tegelijkertijd mijn visitekaartje is, deel ik regelmatig foto’s van mijn werkproces en het eindresultaat op social media en in mijn portfolio.

Verkooppunten

Op dit moment zijn er ninamaakt-kaarten te koop in de volgende winkels in Nederland en België. Let op, in de meeste winkels vind je een selectie uit het assortiment. Ben je op zoek naar een specifieke kaart, dan kun je altijd even contact opnemen met de winkel in jouw buurt.

Bergen – Bij Merel – Plein 75
Beverwijk – Nalans Bloemboetiek – Breestraat 17
Dikkelvenne (BE) – MOUPILA&friends – Kerkstraat 12-14
Elburg – Foeke – Ellestraat 26
Emmeloord – Wauwwatmooi – Sondelstraat 21
Exloo – Thuis op 41 – Hoofdstraat 41
Eys – De Groene Knoop – Grachtstraat 1
Geleen – NEXT2YOU – Marcellienstraat 15-A
Groningen – KOKOTOKO – Oosterstraat 26
Groningen – tim tom – Nieuwe Ebbingestraat 19
Groningen – Yourdailyteacup – Ged. Zuiderdiep 114
Houten – PetitJoli – Vlierweg 1b

Kamperland – FairtradeUpgrade – Veerweg 42A
Leeuwarden – Yourdailyteacup – Nieuwestad 23
Maldegem (BE) – Waanzinnig Gedroomd – B. Lippensstraat 13
Nieuwegein – KNUS bij Ann – Dorpsstraat 40
Schalkwijk – Barista de Dominee – Provincialeweg 7
Schiermonnikoog – ‘T Wente – Langestreek 64
Sittard – Viva la Vida – Paardestraat 4
Utrecht – Yoga bij het Park – Blauwkapelseweg 115 (let op: alleen voor bezoekers van de studio)
West-Terschelling – Fraai – Torenstraat 36
Zaandam – Zaansch Faam – Westzijde 130
Zwolle – Bagheera – Roggenstraat 11

Wederverkoop

Heb je een eigen fysieke winkel en lijkt het je tof om daar mijn producten te verkopen? Wat leuk! Alle kaarten zijn A6- of A5-formaat en gedrukt op 300-grams Biotoppapier. De oorspronkelijke illustraties zijn met een kroontjespen, oostindische inkt, kleurpotlood en/of waterverf gemaakt. Vul het formulier hieronder om meer informatie te ontvangen.

Contact

BewarenBewaren