Contact

nina@ninamaakt.nl
Nina Sprong-Minnaar
Diamantstoep 33
9403 SN  Assen
KVK: 63434431
BTW-nummer: NL002243690B32

Lijkt het je leuk om samen te werken, wil je dat ik jullie trouwkaart ontwerp, ben je benieuwd naar mijn lievelingskleur, of heb je een andere vraag? Lees dan eerst even verder. Mocht je het antwoord op je vraag niet vinden, laat je vraag of verzoek dan achter via het contactformulier helemaal onderaan. Ik neem binnen een paar dagen contact met je op.

In opdracht

Heb je een verzoek voor een product op maat? Leuk! Hier vind je alvast wat meer informatie daarover.

Mogelijkheden
Ik heb ervaring met het ontwerpen van trouwkaarten, geboortekaartjes en uitnodigingen voor vrolijke feestjes, maar maak ook met liefde een kaart of poster met je lijfspreuk, een tijdschriftillustratie, of een illustratie voor je website. Hoewel ik in het illustratie-/ontwerpproces graag gebruik maak van de computer, vormt het illustreren met inkt op papier altijd de basis.

Werkwijze
Na het uitwisselen van jouw wensen en een aantal praktische zaken, ga ik aan de slag. Op basis van je input maak ik een aantal ideeën of schetsen voor het product. Wanneer je precies weet wat je wilt is dat misschien één schets, wanneer jouw wensen nog niet zo gedetailleerd zijn, zal ik verschillende opties uitwerken en laten zien. Wanneer jij tevreden bent, werk ik de schets uit tot een definitieve versie.

Tarieven
Omdat elke opdracht anders is, heb ik geen standaard tarieven. Laat me je ideeën weten via het contactformulier, dan mail ik je zo snel mogelijk terug.

Voorwaarden
Op het eindproduct wordt altijd klein ‘ninamaakt.nl‘ vermeld, tenzij anders afgesproken. Daarnaast zal de illustratie mijn intellectueel eigendom blijven, en heb ik dus het recht om die (of een gedeelte ervan) later nog eens te gebruiken. Omdat mijn werk tegelijkertijd mijn visitekaartje is, deel ik regelmatig foto’s van mijn werkproces en het eindresultaat op social media en in mijn portfolio. Mocht je willen voorkomen dat ik iets van ‘jouw’ product op maat deel met de rest van de wereld, geef dat dan duidelijk aan bij het bestellen, dan houd ik daar rekening mee. Natuurlijk gebruik ik zelf ook mijn gezonde verstand, en zal ik een persoonlijke poster die cadeau gedaan wordt niet in zijn volle glorie delen voordat jij hem in huis hebt.

Verkooppunten

Op dit moment zijn er ninamaakt-kaarten te koop in de volgende winkels:

Amersfoort – SMIR – Mooierstraat 19
Bergen – Bij Merel – Plein 75
Beverwijk – Nalans Bloemboetiek – Breestraat 17
Dikkelvenne (België) – MOUPILA&friends – Kerkstraat 12-14
Ede – De Jonge Dame – Doelenstraat 54
Emmeloord – Wauwwatmooi conceptstore&more – Sondelstraat 21
Exloo – Thuis op 41 – Hoofdstraat 41
Eys – De Groene Knoop – Grachtstraat 1
Geleen – NEXT2YOU – Marcellienstraat 15-A
Groningen – KOKOTOKO – Oosterstraat 26
Groningen – tim tom – Nieuwe Ebbingestraat 19
Groningen – Your Daily Tea Cup – Gedempte Zuiderdiep 114
Kamperland – FairtradeUpgrade – Veerweg 42A
Maldegem (België) – Waanzinnig Gedroomd – Boudewijn Lippensstraat 13
Nieuwegein – KNUS bij Ann – Dorpsstraat 40
Schiermonnikoog – ‘T Wente – Langestreek 64
Sittard – Viva la Vida – Paardestraat 4
West-Terschelling – Fraai – Torenstraat 36
Zaandam – Zaansch Faam – Westzijde 130
Zwolle – Bagheera – Roggenstraat 11

Ook is ninamaakt af en toe op marktjes en evenementen te vinden. Kijk op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven!

 

Wederverkoop

Heb je een eigen fysieke winkel en lijkt het je tof om daar mijn producten te verkopen? Wat leuk! Alle kaarten zijn A6- of A5-formaat en gedrukt op 300-grams-Biotoppapier. De oorspronkelijk illustraties zijn met een kroontjespen, oostindische inkt en waterverf gemaakt. Vul het formulier hieronder om meer informatie te ontvangen.

Contact

BewarenBewaren