Voorwaarden

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 4,50 binnen Nederland en € 6,75 voor bestellingen buiten Nederland. Je bestelling wordt als reguliere brievenbuspost verzonden (m.u.v. A3-posters) via PostNL. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Bestellingen met A3-posters worden verstuurd als pakketpost. In dat geval ontvang je de track & trace link per mail.

Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in Assen. Geef dat aan bij het afrekenen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Betaling

In de webshop kun je betalen met iDEAL, Bancontact/Mistercash, bankoverschrijving of Sofortbanking.

Verzending en levertijd

De kaarten worden verzonden in (waar mogelijk bio-)plastic en een stevige envelop, om ze zo mooi mogelijk bij je aan te laten komen. Ik probeer de kaarten binnen twee werkdagen op de post te doen. Zodra je bestelling naar je onderweg is, ontvang je een berichtje. Mocht je een bestelling nodig hebben voor een bepaalde datum, neem dan even contact op via nina@ninamaakt.nl. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Mocht er iets mis zijn gegaan bij de verzending, neem dan even contact op via nina@ninamaakt.nl, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Ik doe je bestelling dan opnieuw naar je op de post. Mocht de eerste bezorging mislukt zijn vanwege een fout in de (door jou ingevulde) adresgegevens, dan zijn de verzendkosten van de tweede poging voor jouw rekening. Let dus even goed op 🙂

Retourneren

Ik doe mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat jij helemaal gelukkig bent met je aankoop! Mocht je om een of andere reden toch niet tevreden zijn, dan hoor ik dat heel graag. Neem binnen veertien dagen na ontvangst contact me met me op via nina@ninamaakt.nl. Dan zoeken we samen een oplossing: je stuurt het product terug (in de originele staat) en ontvangt van mij een vervangend product, of ik boek de gemaakte kosten – inclusief verzendkosten – terug. Let op, gepersonaliseerde producten kunnen niet zomaar geretourneerd worden. Als er echt iets mis is, laat het me dan vooral weten. In alle gevallen zijn de verzendkosten voor het routerneren voor de koper.

Contact

nina@ninamaakt.nl
Nina Sprong-Minnaar
Diamantstoep 33
9403 SN  Assen
KVK: 63434431

Privacy

De gegevens die je achterlaat bij het bestellen worden alleen gebruikt voor het verwerken van je order, en zullen dus nooit worden doorgegeven aan derden. Hier lees je het volledige privacybeleid.

Intellectueel eigendom

Deze webwinkel is eigendom van ninamaakt. Tekst- en beeldmateriaal van deze site mogen alleen gebruikt worden met mijn uitdrukkelijke toestemming.