Voorwaarden

Verzendkosten

De verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht van je bestelling. Voor de kaarten komt dat neer op tussen de € 2,50 en € 4,75 binnen Nederland. Deze worden per brievenbuspost verzonden en zijn daarom niet verzekerd. Het risico is dan ook voor de koper. Voor het verzenden van kaarten naar het buitenland geldt hetzelfde, en zullen de kosten tussen de € 2,50 en € 6 bedragen.

De Feestkalender past helaas niet door de brievenbus, en wordt als verzekerd pakket verzonden. De verzendkosten bedragen daarom € 9,00 binnen Nederland en € 15,50 voor internationale verzending. Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in Assen. Geef dat aan bij het afrekenen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Betaling

In de webshop kun je betalen met iDEAL, Paypal, bankoverschrijving en Mister Cash.

Verzending en levertijd

De kaarten worden verzonden in plastic en een envelop, om ze zo mooi mogelijk bij je aan te laten komen. Ik probeer de kaarten binnen drie werkdagen op de post te doen. De verwerkingstijd van de Feestkalender is vijf werkdagen. Zodra je bestelling naar je onderweg is, ontvang je een berichtje. Mocht je een bestelling nodig hebben voor een bepaalde datum, neem dan even contact op. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Retourneren

Ik doe mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat jij helemaal gelukkig bent met je aankoop! Mocht je om een of andere reden toch niet tevreden zijn, dan hoor ik dat heel graag. Neem binnen veertien dagen na ontvangst contact me met me op via nina@ninamaakt.nl. Dan zoeken we samen een oplossing: je stuurt het product terug (in de originele staat) en ontvangt van mij een vervangend product, of ik boek de gemaakte kosten – inclusief verzendkosten – terug. Let op, gepersonaliseerde producten kunnen niet zomaar geretourneerd worden. Als er echt iets mis is, laat het me dan vooral weten. In alle gevallen zijn de verzendkosten voor het routerneren voor de koper.

Voorwaarden werk in opdracht

Op het eindproduct wordt altijd klein ‘ninamaakt.nl‘ vermeld, tenzij anders afgesproken. Daarnaast zal de illustratie mijn intellectueel eigendom blijven, en heb ik dus het recht om die (of een gedeelte ervan) later nog eens te gebruiken.

Contact

nina@ninamaakt.nl
Nina Sprong-Minnaar
Diamantstoep 33
9403 SN  Assen
KVK: 63434431

Privacy

De gegevens die je achterlaat bij het bestellen worden alleen gebruikt voor het verwerken van je order, en zullen dus nooit worden doorgegeven aan derden. Hier lees je het volledige privacybeleid.

Intellectueel eigendom

Deze webwinkel is eigendom van ninamaakt. Tekst- en beeldmateriaal van deze site mogen alleen gebruikt worden met mijn uitdrukkelijke toestemming.