Voorwaarden

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 3,95 binnen Nederland en € 5,50 voor bestellingen buiten Nederland. Je bestelling wordt per reguliere brievenbuspost verzonden en is daarom niet verzekerd. Mocht er iets mis zijn gegaan bij de verzending, neem dan even contact op via nina@ninamaakt.nl, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in Assen. Geef dat aan bij het afrekenen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Betaling

In de webshop kun je betalen met iDEAL, Bancontact/Mistercash, bankoverschrijving of Sofortbanking.

Verzending en levertijd

De kaarten worden verzonden in plastic en een stevige envelop, om ze zo mooi mogelijk bij je aan te laten komen. Ik probeer de kaarten binnen drie werkdagen op de post te doen. Zodra je bestelling naar je onderweg is, ontvang je een berichtje. Mocht je een bestelling nodig hebben voor een bepaalde datum, neem dan even contact op via nina@ninamaakt.nl. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Retourneren

Ik doe mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat jij helemaal gelukkig bent met je aankoop! Mocht je om een of andere reden toch niet tevreden zijn, dan hoor ik dat heel graag. Neem binnen veertien dagen na ontvangst contact me met me op via nina@ninamaakt.nl. Dan zoeken we samen een oplossing: je stuurt het product terug (in de originele staat) en ontvangt van mij een vervangend product, of ik boek de gemaakte kosten – inclusief verzendkosten – terug. Let op, gepersonaliseerde producten kunnen niet zomaar geretourneerd worden. Als er echt iets mis is, laat het me dan vooral weten. In alle gevallen zijn de verzendkosten voor het routerneren voor de koper.

Gepersonaliseerde producten / werk in opdracht

Op het eindproduct staat altijd klein ‘ninamaakt.nl‘, tenzij anders afgesproken. Daarnaast blijft de illustratie intellectueel eigendom van ninamaakt, en heb ik dus het recht om die (of een gedeelte ervan) later nog eens te gebruiken.

Contact

nina@ninamaakt.nl
Nina Sprong-Minnaar
Diamantstoep 33
9403 SN  Assen
KVK: 63434431

Privacy

De gegevens die je achterlaat bij het bestellen worden alleen gebruikt voor het verwerken van je order, en zullen dus nooit worden doorgegeven aan derden. Hier lees je het volledige privacybeleid.

Intellectueel eigendom

Deze webwinkel is eigendom van ninamaakt. Tekst- en beeldmateriaal van deze site mogen alleen gebruikt worden met mijn uitdrukkelijke toestemming.